کرونا ویروس ها خانواده بزرگی از ویروس ها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عوامل شدیدتر مانند سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می شوند. کرونا ویروس ها در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه روی آنها تا اواسط سال ۱۹۸۰ ادامه داشت. ویروس کرونا در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا کرد و تا همین امروز هفت کرونا ویروس کشف شده است که نوع آخر آنها در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین به صورت همه گیری در انسان شیوع پیدا کرد.
هزاران نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. دولتها، شماری از افرادی را که گمان می کنند به ویروس آنفلوانزا مبتلا شده اند را برای چندین روز در قرنطینه نگهداری میکنند تا از سلامت آنها مطمئن شوند. بر همین اساس رعایت یک سری از اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در فضایی در بسته مانند آسانسور وجود دارد که می خوانید.
آسانسورها اغلب کاربرد عمومی دارند لذا مکانهای بالقوه آلودهای حساب میشوند.
- درصورتی که میتوانید و بیماری خاص ندارید تا سه طبقه قید آسانسور را بزنید.
- رعایت فاصله حداقل یک متری از یکدیگر و پرهیز از صحبت کردن در محیط های بسته شبیه کابین آسانسور
- استفاده از ماسک و پرهیز از تماس دست (بدون دستکش) با دکمه های آسانسور، گرفتن دستگیره کابین و تکیه دادن به دیواره کابین آسانسور، به جهت اینکه احتمال انتقال ویروس حتی از طریق لباس ها نیز به محیط منزل وجود دارد.
- جهت اجتناب از تماس مستقیم با دکمه های آسانسور میتوان از دستکش یکبار مصرف، گوش پاک کن، خلال دندان و یا دستمال کاغذی استفاده کرد.
- مکررا و در اولین فرصت نسبت به شستشوی بهداشتی دستها اقدام شود
- در صورت داشتن علائم شبیه آنفولانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو داده و به پزشک مراجعه نمایید.
- استفاده از پله ها در صورت پر بودن آسانسور ( البته توجه داشته باشید پله ها نیز می توانند خطرناک و مکانی برای ابتلاع به ویروس کرونا باشد.
- ضد عفونی کردن آسانسور به صورت مداوم
- قرار دادن وسایل بهداشتی در داخل و خارج از کابین آسانسور بطور مثال : استفاده از سطل آشغال و دستمال کاغدی در داخل کابین آسانسو و استفاده از ومواد ضدعفونی کننده دست در خارج از کابین آسانسور
امیدواریم از مطالعه مطلب طریقه مبارزه با ویروس کرونا در آسانسورها استفاده لازم را برده باشید، همچنین می توانید برای خرید آسانسور به سایت شرکت آسانسور سخاوت مراجعه فرمایید.