مزایای درب تلسکوپی آسانسور

مزایا و معایب درب تلسکوپی آسانسور | بررسی جامع و تخصصی

درب آسانسور تلسکوپی که در بازار با نام درب کشویی هم شناخته می شود، از درب هایی هستند که لته های آن برای دسترسی و استفاده راحت تر کنار هم جمع می شوند. در واقع از روی نام این درب هم می توان دریافت که لته های آن به صورت تلسکوپی روی هم قرار می گیرند. این درب ها درست مانند سایر درب های آسانسور، مزایا و معایب خود را دارند؛ بنابراین در این مطلب به مزایای درب تلسکوپی آسانسور اشاره خواهد شد.

بررسی مزایای درب تلسکوپی آسانسور

درب های تلسکوپی برای آسانسورها نسبت به قدیم با طراحی متفاوت و همراه با فناوری روانه بازار شده اند. همین اتفاق سبب شده استفاده از آن ها نسبت به قبل بسیار بیشتر شود. برخی مزایای موجود در استفاده از این درب ها را در این بخش مشاهده می کنید. بعد از آن هم به معایب درب اتوماتیک آسانسور پرداخته می شود.

معایب درب تلسکوپی آسانسور
معایب درب تلسکوپی آسانسور

۱- راحتی و ایمنی فراوان

در صورت مجهز کردن ساختمان های مدرن امروزی به درب تلسکوپی آسانسور، راحتی و ایمنی نیز برای مسافران و فعالان حاضر در آن ساختمان تضمین می شود. تحقیقات نشان می دهد ایمنی این نوع از درب ها به نسبت بسیاری از محصولات مشابه بیشتر است؛ البته در صورتی که اولا محصول خوبی را خریده، ثانیا آن را به شکل درستی نصب و راه اندازی کرده باشید.

عملکرد این نوع درب ها به جهت حساسیت نسبتا بالا باید مرتب مورد بررسی قرار گیرد. ضمن ایمنی بالا که کارشناسان نیز به آن توصیه می کنند، جلوه بصری این درب ها را هم باید در نظر داشت. همین موضوع قطعا یکی از مهم ترین مزایای درب تلسکوپی آسانسور را شامل می شود.

۲- نصب و نگهداری بدون دردسر

استفاده از فناوری های پیشرفته امروزی در درب آسانسور تلسکوپی باعث شده نصب، راه اندازی و نگهداری آن بدون دغدغه انجام گیرد. این درب ها پاسخگوی انواع نیازها و پروژه های ساختمانی بوده و افراد متخصص نیز در زمان بسیار کمی می توانند از این مزیت درب تلسکوپی آسانسور استفاده کنند.

حتما مشاهده کنید: انواع درب تلسکوپی آسانسور

۳- اشغال فضایی بسیار محدود

در ادامه توضیح مزایای درب تلسکوپی آسانسور باید به اشغال فضای کم آن در یک محیط اشاره داشت. استفاده از درب آسانسوری که فضای کمی را در یک ساختمان بگیرد و تردد کنندگان را اذیت نکند، اهمیت زیادی دارد؛ خصوصا حالا که ساختمان های کوچک زیادی برای زندگی ساخته می شوند. این درب ها امکان دسترسی وسیعی را در محدوده ای کوچک فراهم می کنند و عملکرد آن ها به صورت کاملا خودکار روی ریل های مجزا است.

در زمان باز شدن درب های طبقه و کابین آسانسور، این درب پشت هم قرار می گیرد. در زمان بسته شدن نیز مانند لایه ای یکپارچه عمل کرده و به سمت چپ یا راست می رود. همین دلیل باعث شده از درب کشویی برای فضاهایی بسیار کوچک استفاده شود.

مزایای درب اتوماتیک آسانسور
مزایای درب اتوماتیک آسانسور

۴- مقاومت فراوان

مزایای درب اتوماتیک آسانسور را با مقاومت فراوان آن ادامه می دهیم. وجود دربی که بتواند مقاومت زیادی در برابر عوامل مختلف از خود نشان دهد، تضمین دهنده امنیت استفاده کنندگان یک آسانسور است.

درب های تلسکوپی نیز معمولا از جنس فلز و آلومینیوم به سبک هواپیما به وجود آمده که ساختاری محکم و بدون نقص را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد. علی رغم آن، از عملکرد نرم این درب ها نباید به سادگی عبور کرد که به لطف به کار بردن فناوری ها در سال های اخیر بهتر هم شده است.

۵- عملکرد هماهنگ و بدون ایراد

مشتریان زیادی نگران شیوه عملکرد درب تلسکوپی در ادامه استفاده از آن هستند. باید گفت این درب ها یکی از بهترین تجربه های ممکن از درب آسانسور را در اختیارتان قرار خواهد داد. این درب ها از عملیات هماهنگ با سایر اجزا پشتیبانی کرده و همزمان با باز و بسته شدن درب کابین به طور خودکار باز و بسته می شود.

از این رو برای بهبود عملکرد و ثبات بد نیست سر وقت خرید آن بروید که این خود یکی دیگر از مزایای درب تلسکوپی آسانسور است. آمارها می گوید این محصول در مقایسه با درب های اتوماتیک دیگر حدود ۳۳ درصد بهتر باز و بسته می شود.

حتما مشاهده کنید: تنظیم قفل درب آسانسور

آیا درب تلسکوپی آسانسور ایرادی هم دارد؟

این مطلب در مورد مزایای درب تلسکوپی آسانسور بود و همان طور که مطالعه کردید، ویژگی های مثبت زیادی در آن به چشم می خورد. سوال بسیاری از کاربران این است که معایب درب تلسکوپی آسانسور چیست؟ شاید تنها ایرادی که بتوان به این درب گرفت، باز شدن آن صرفا از یک سمت است که آن را برای بسیاری از ساختمان ها بدون کاربرد می کند.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه