سیم کشی شاسی کابین آسانسور چه مراحل و نکاتی دارد؟

سیم کشی شاسی کابین آسانسور چه مراحل و نکاتی دارد؟

فرآیند نصب آسانسور نیازمند تجربه و تخصص در این زمینه است؛ بنابراین افرادی که قصد دارند وارد این حرفه شوند، باید با مراحل نصب و راه اندازی آسانسور سیم کشی شاسی کابین آسانسور و نکات آن آشنایی داشته باشند تا بتوانند به صورت ایمنی آسانسور های ساختمان های مسکونی و اداری را راه ‌اندازی کنند.

یکی از مهم ترین مراحل نصب آسانسور نصب و سیم کشی شاسی کابین آسانسور است. شاسی داخل کابین یک پنل است که ابعاد متفاوتی دارد و برای انتقال دستور به تابلو فرمان آسانسور مورد استفاده قرار می‌ گیرد. این پنل دستورات مسافران را به ترتیب در طبقات مختلف اجرا می کند و به نوعی شاسی کابین آسانسور یک رابط بین مسافر و آسانسور است.

شاسی کابین آسانسور انواع مختلفی دارد و با توجه به لمسی، فشاری و یا کارتی بودن آن، نیاز به تجهیزات متفاوتی دارد. مراحل سیم کشی شاسی کابین آسانسور با توجه به این موارد متفاوت است.

حتما مشاهده کنید : برای کارشناسی و تشخیص عیب آسانسور خود با شرکت ست لیفت در ارتباط باشید.

سیم کشی شاسی کابین آسانسور

سیم کشی شاسی کابین آسانسور

برای سیم کشی شاسی کابین آسانسور، سه روش مرسوم است.

روش موازی دو سیم

در این روش دو سیم با دو خط جدا، جهت نشانگر های سوئیچ و نمایشگر نوری مخصوص به هر شاسی، استفاده می شود که در حال حاضر کاربرد زیادی ندارد و می‌توان گفت منسوخ شده است.

روش موازی تک‌ سیم

در روش موازی تک سیم، هر سیم با یک خط، جهت سوئیچ و نمایشگر نوری، برای هر شاسی استفاده می شود و مناسب ترین روش سیم کشی شاسی اتاق اسانسور برای ساختمان های کم طبقه است. با استفاده از این روش سیم کشی، خط کاتد نمایشگر به قسمت سر سوئیچ وصل می شود و خط سیگنال را ایجاد می کند. با فشردن یک شاسی نمایشگر روشن می شود و وقتی آن را رها کنید نمایشگر هم خاموش می شود.

روش سریالی توسط برد الکترونیکی مبدل

روش سریالی بیشتر در آسانسور های مرتفع کاربرد دارد و برای شاسی های موجود در داخل کابین اسانسور استفاده می‌ شود.

سیم کشی کابین آسانسور
سیم کشی کابین آسانسور

هر آسانسور برای هر طبقه یک شاسی دارد که دارای سوئیچ و نمایشگر نوری است. پنل شاسی کابین دارای کلید هایی برای کنترل حرکت انواع کابین آسانسور، زنگ توقف اضطراری و کلید بررسی وضعیت است.

برای انجام سیم کشی شاسی کابین آسانسور ابتدا باید ارتباط خطوط تغذیه که دارای رنگ بندی های مناسب بوده و در چاه آسانسور تعبیه شده ‌اند، برقرار شود و انشعاب های مورد نیاز جهت اتصال به شاسی انجام گیرد.

این کار ها باید مناسب با نقشه های سیم کشی آسانسور انجام شود. توسط خطوط رنگی که به صورت نقطه نقطه بین شاسی ها و ترمینال ها علامت گذاری شده اند، سیم کشی بر روی سیستم کنترل انجام می شود.

درست است که امکان انجام سیم کشی شاسی اتاق آسانسور توسط یک برق کار نیز قابل انجام است، اما بهتر است برای انجام تعمیرات و خدمات مربوط به سیم کشی شاسی آسانسور به شرکت ‌هایی که در زمینه راه اندازی و نصب آسانسور فعالیت می کنند مراجعه نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مراحل سیم کشی شاسی آسانسور به وب سایت ما مراجعه فرمایید.

پیوند های اشتراک گذاری پست

گفتگو کنید

2 نظر

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه