نمونه قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور pdf و بررسی مواردی که باید حتما ذکر شود

نمونه قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور

برای نگهداری و سرویس اسانسور هم مانند هر معامله دیگر قرارداد خاصی منعقد می شود تا از بروز هرگونه مشکل در اینده جلوگیری شود. در قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور، دو طرف معامله تمام شرایط و خواسته های خود را به صورت کاملا شفاف و واضح عنوان می کنند. در ادامه شما را با شرایط این قرارداد آشنا کرده و یک نمونه قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور به شما نشان خواهیم داد. همراه ما باشید!

اهمیت سرویس و نگهداری اسانسور

اسانسور از قطعات مکانیکی و الکتریکی مختلفی تشکیل شده است و هر کدام از این قطعات وظیفه خاصی بر عهده دارند. مانند هر وسیله دیگر، قطعات اسانسور هم در طول زمان و به دلایل مختلف دچار خرابی و اسیب خواهند شد.

بدون شک تعمیر این قطعات به یک تیم متخصص نیاز دارد. از طرفی دیگر، اگر به صورت دوره ای و منظم از قطعات اسانسور بازدید شود، می توان از خسارت های زیادی جلوگیری کرد. از همین رو نیاز است که با یک تیم تعمیرکار قرارداد بسته و بازدید دوره ای و تعمیرات مورد نیاز اسانسور را به انها بسپارید.

بخش های مختلف قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور

هر نمونه قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور با توجه به شرایط دو طرف معامله و خواسته های آن ها، ممکن است از بخش ها و مفاد مختلفی تشکیل شده باشد. اما معمولا قراردادهای سرویس و نگهداری اسانسور شامل بخش های زیر هستند:

  • موضوع: در این قسمت اطلاعات کاملی درخصوص اسانسور مورد نظر عنوان می شود. به این صورت: سرویس یک دستگاه آسانسور سرعت …. متر بر ثانیه …. ایست، ظرفیت ….نفر با موتور گیربکس …. تولید شده کشور …. تابلو فرمان …. در اتوماتیک و مورخه نصب …. مورد استفاده در پروژه …. واحدی …. شهر …. به آدرس ….
  • هزینه ها: در این بخش هزینه هایی که برای سرویس و نگهداری اسانسور به صورت ماهانه پرداخت می شود ذکر خواهد شد.
  • مدت زمان قرارداد: مدت زمان قرارداد از تاریخ …. تا …. برای …. ماه است.
  • شرایط قرارداد و تعهدات طرفین که در قسمت بعدی به صورت مفصل به توضیح آن ها می پردازیم.

شرایط نمونه قرارداد سرویس دستگاه اسانسور

شرایط نمونه قرارداد سرویس دستگاه اسانسور
شرایط نمونه قرارداد سرویس دستگاه اسانسور

همانطور که در بخش قبلی هم گفته شد، در نمونه قرارداد اسانسور شرایط و مفاد خاصی برای دو طرف قرارداد وجود دارد. برخی از این شرایط عبارتند از:

  • پیمانکار تعهد می دهد که اسانسور را به صورت مرتب و ماهیانه از نظر فنی چک کرده و تمام قطعات مختلف آن را بررسی کند.
  • پیمانکار وظیفه دارد به محض مطلع شدن از خرابی اسانسور، نهایتا تا یک روز بعد برای تعمیر آن اقدام نماید. در صورتی که نتواند در مدت زمان تعیین شده به دلیل کمبود نیروی متخصص و یا نداشتن لوازم مورد نیاز خرابی اسانسور را برطرف کند، خسارت خرابی اسانسور در همان ماه از حساب پیمانکار کسر می شود.
  • هر نوع تعمیر، دستکاری یا خدماتی که توسط پیمانکار برای تعمیر اسانسور انجام می شود، باید از تاییدیه کتبی کارفرما برخوردار باشد. پیمانکار باید تاییدیه سرویس زمانی و مورد خود را مطابق با خدمات تایید شده عوض کرده و برگه اصل تاییدیه را با فاکتور آن به کارفرما تحویل دهد. اگر فاکتور از تاییدیه برخوردار نباشد، حق اعتراض برای پیمانکار وجود نخواهد داشت.
  • مسئولیت استفاده نادرست از اسانسور توسط ساکنین بر عهده پیمانکار نیست و کارفرما باید از ساکنین بخواهد به صورت صحیح از آسانسور استفاده کرده و از حمل و نقل بار با استفاده از آن جلوگیری کنند.
  • هزینه تعمیر اسانسور و قطعات موردنیاز برای آن به عهده کارفرما است، مگر اینکه ثابت شود علت خرابی به سرویس نکردن اسانسور یا کوتاهی توسط پیمانکار برمی گردد.

قوانین و نکات مهم در تنظیم قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور

برای تنظیم نمونه قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور، باید به قوانین و نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. موضوع قرارداد را به صورت کاملا صریح تحت عنوان قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور تنظیم نمایید.
  2. مدت زمان این قرارداد را حداقل به صورت یکساله تنظیم کنید.
  3. تعداد توقف و ظرفیت اسانسور باید مطابق با چیزی که توسط شرکت بازرسی تایید شده در قرارداد قید شود.
  4. جمله زیر را عینا به صورت یک بند از قرارداد ذکر کنید: “مسئولیت حفظ و نگهداری از پلاک ظرفیت و پلاک شناسه ملی آسانسور در طول اجرای قرارداد بر عهده شرکت سرویس و نگهدار می باشد. همچنین شرکت سرویس و نگهدار موظف است در صورت مخدوش شدن و یابرداشته شدن این پلاک ها در طول اجرای قرارداد نسبت به نصب مجدد آنها در کابین اقدام نمایند“.
  5. تمام صفحات قرارداد باید توسط کارفرما تایید شده و مهر و امضا شود. امضا کارفرما حتما باید به همراه نام باشد.
  6. متن قرارداد باید بدون هرگونه قلم خوردگی و لاک خوردگی باشد؛ در غیر اینصورت قرارداد مربوطه باطل است.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم اطلاعاتی درخصوص قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور به شما عزیزان ارائه دهیم.

در زیر می توانید نمونه قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور را مشاهده نمایید:

نمونه قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور
نمونه قرارداد سرویس و نگهداری اسانسور

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه