نحوه آرماتور بندی چاله آسانسور

نحوه آرماتور بندی و سیمانکاری چاه آسانسور

نصب آسانسور برای ساختمان ها از مراحل مختلفی تشکیل شده است و آرماتوربندی و سیمانکاری چاه آسانسور یکی از آن هاست. در واقع بدون پیاده سازی این مرحله، عملا امکان بهره برداری از آسانسور نیز وجود نخواهد داشت.

آرماتوربندی سبب می شود کل وزن موتور آسانسور، وزن شاسی موتور و بخش های مکانیکی آن روی آرماتور وارد شود تا کیفیت و بازدهی بیشتری داشته باشد. به دلیل اهمیت این موضوع و درخواست کاربران، در این مطلب پیرامون سیمانکاری چاه آسانسور صحبت خواهیم کرد.

ساخت و اجرای آرماتور آسانسور چه مراحلی دارد؟

امروزه آسانسورها در انواع مختلفی عرضه شده اند که انتخابشان به سلیقه، نیاز و بودجه افراد بستگی دارد. البته تفاوتی ندارد آسانسور مد نظر شما از چه نوعی باشد؛ در هر صورت به عملیاتی مانند سیمانکاری چاه آسانسور برای نصب هر چه بهتر آن نیاز خواهد بود. برای انجام هر چه بهتر این کار باید مراحلی طی شود که عبارت هستند از:

  • در قدم اول لازم است کلاف اصلی برای سقف چاه آسانسور ایجاد شود. هر یک از آسانسورها نیازمند ایجاد این کلاف هستند.
  • محل دقیق برای عبور سیم بکسل های اصلی میان موتور، اتاقک و قاب وزنه آسانسور باید توسط فردی حرفه ای مشخص شود. متاسفانه در سال های اخیر شاهد عدم اندازه گیری دقیق در این موارد بوده ایم که این خطراتی را در ادامه سیمانکاری چاه آسانسور در پی دارد.
  • تعیین محل عبور سیم بکسل گاورنر آسانسور به مرحله بعدی مربوط می شود.
  • افراد بعد از آن نیازمند تعیین جایگاه قرار گرفتن و عبور کابل ها و البته سیم های مربوط به سیستم الکتریکی آسانسور هستند.
  • برای سقف چاه آسانسور باید قالب مناسبی انتخاب شود.
  • آرماتور بندی باید داخل کلاف سقف چاه آسانسور انجام گیرد و این طبق استانداردهای لازم و تعریف شده است.
  • در نهایت به عملیات کفراژ بندی سقف چاه آسانسور نیاز داریم تا تمام مراحل سیمانکاری آن به اتمام برسد.

حتما مشاهده کنید: ابعاد استاندارد چاله آسانسور

نکات مهم در نحوه آرماتور بندی چاله آسانسور

آرماتوربندی سقف چاه آسانسور به همین آسانی ها نیست و کاربران ملزم به رعایت بسیاری از نکات در تمام مراحل آن هستند. رایج ترین آسانسورها معمولا ظرفیتی بین ۴ تا ۱۵ نفر دارند که این روزها در مراکز تجاری و تفریحی فراوانی از آن ها استفاده می شود. مراحل ساخت کلاف اصلی این آسانسورها تا حدی متفاوت با مطالب گفته شده است. ناودانی این آسانسورها باید نمره ای کمتر از ۲۰ داشته و از کیفیت بالایی هم برخوردار باشند؛ چرا که انتظار مقاومت بالایی را در زمان استفاده از آن ها داریم.

از دیگر نکات لازم این است که این کلاف ها دقیقا در چه محلی قرار داشته باشند. معمولا آن ها را در ارتفاعات ۴ متری از کف آخرین طبقه ساختمان قرار می دهند که البته این بسته به شرایط ممکن است تغییر کند. بعد از کفراژ بندی کلاف داخل آرماتور آسانسور سقف چاه، باید دو سری از آرماتوربندی با ابعاد ۱۵ در ۱۵ را به کار برد که کیفیت و مقاومت بسیار بالایی هم داشته باشند. فرد متخصص در این حوزه به خوبی می داند که نباید سر وقت هر برندی برود تا کیفیت را برای مردم آن جا تضمین کند.

شیوه بتن ریزی ایده آل برای آرماتور سقف چاه آسانسور

مطابق با استانداردهای موجود، مجموع وزنی که بر سقف بتنی چاه آسانسور وارد می شود با فرمول های خاص خودشان در نظر گرفته شده اند. مثلا برای آسانسورها ۴ نفره نیاز به بتن ریزی آن چنانی نیست، اما این مقادیر برای آسانسورهای ۶، ۸ و ۱۵ نفره به مراتب افزایش پیدا می کند. برای دانستن مقدار دقیق هر یک از این بتن ها که به عوامل زیادی هم بستگی دارد، بد نیست با تیم ما در تماس باشید.

سخن پایانی؛ آرماتوربندی را به چه کسی بسپاریم؟

با وجود آموزش های فراوان در حوزه سیمانکاری چاله آسانسور، بهتر است این کار را به شرکت های مجاز بسپاریم. حقیقت این است که افراد بدون دانش و تجربه کافی نمی توانند این پروسه را به سرانجام برسانند. آرماتوربندی نکات و ترفندهایی دارد که در این مطلب به آن ها اشاره شد. برای نصب انواع آسانسور در محیط های مسکونی یا اداری می توانید با شماره تلفن های مندرج در سایت شرکت آسانسور سخاوت تماس بگیرید تا تیم ما در کمترین زمان ممکن به یاری شما بیاید.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه