بازسازی آسانسور

بازسازی آسانسور

با توجه به کدهای ایمنی ساختمان و نوسازی‌های شهری که هر چند سال اجرایی می‌شوند، هر چه به جلو می‌رویم، بازرسان مربوطه در مورد آسانسورها دقیق‌تر و سختگیرانه‌تر نسبت به گذشته عمل می‌کنند. در صورت نیاز به بازسازی، اگر بخواهیم نگاهی اقتصادی داشته باشیم، زمان حاضر نسبت به سال های آینده، زمان مناسب‌تری برای بازسازی و نوسازی آسانسورها می‌باشد، زیرا با توجه به پیشرفت فناوری و روند بازار، هرچه به سمت جلو حرکت می‌کنیم، همه چیز روز به روز گران‌تر خواهد شد.

به طور کلی، عمر مفید آسانسورها بین ۲۰ تا ۲۵ سال است. به صورت  معمول، اولین قدم در روند به‌روزرسانی، استخدام یک مشاور با تجربه در زمینه صنعت آسانسور برای ارزیابی وضعیت آن و نوشتن برنامه‌ها و مشخصات و تحلیل پیشنهادات و مدیریت پروژه است.

بازسازی آسانسور چیست؟

بازسازی آسانسور یا مدرن سازی آسانسور فرآیند به‌روزرسانی قسمت های مهم آسانسور است، تا بتواند با توجه به پیشرفت‌های روز از پس فن‌آوری‌های جدید برآید و همچنین عملکرد بهتری نیز نسبت به گذشته داشته باشد. موارد مربوط به ایمنی آسانسور بهبود پیدا کند و زیبایی مورد انتظار حال حاضر را به دست آورد.

به طور معمول، یک بازسازی، بر تجهیزات کنترل کننده (بخشی از آسانسور که حرکت آسانسور را از طریق طبقات کنترل می‌کند)، ماشین آلات و موتورهای آسانسور (بخشی از آسانسور که وظیفه بالابر را انجام می‌دهد)، سیم‌کشی برق و دکمه‌های آسانسور در حالت کلی و همچنین بخش‌های ظاهری مانند کابین آسانسور، تأثیر می‌گذارد. بازسازی آسانسور اگر به خوبی اجرا شود، می‌توانند یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه را گسترش دهد.

یک گام مهم قبل از شروع بازسازی آسانسور، بررسی داده‌های فنی آسانسور و شرایط محیط کار است تا مشخص شود آیا واحد قدرت، گروه شیر کنترل و سیلندر (های) واقعاً برای آسانسور مناسب هستند. به این ترتیب می‌توان اشتباهات طراحی شده قبلی را یافت و تصحیح کرد. تغییر کاربری آسانسور در طول سال ها، و نتایج اعمال مقررات جدید ممکن است نیاز به تغییراتی در سرعت و یا ظرفیت آسانسور داشته باشد، که ممکن است نیاز به استفاده از اجزای جدید داشته باشد، یعنی یک مطالعه فشرده از سیستم موجود برای تعیین این نکته که چه بخش‌هایی را نوسازی کنید و از چه بخش‌هایی دوباره استفاده کنید. جایگزینی آسانسور موجود با آسانسوری جدید باید همیشه آخرین گزینه باشد، زیرا نه تنها برای شما بسیار گران تمام خواهد شد، بلکه در حالی که بدترین گزینه برای محیط زیست نیز به حساب می‌آید.

بازسازی آسانسور چیست؟
بازسازی آسانسور چیست؟

آیا بازسازی آسانسور ضروری است؟

آسانسور برای ساختمان هایی که تعداد طبقات بالایی دارند یک دستگاه بسیار ضروری است. همچنین این سیستم از قسمت های متفاوتی تشکیل شده است. این قسمت های مختلف گاهی نیاز به تعمیر یا بازسازی دارند. از این رو باید تمامی قطعات و تجهیزات آسانسور مانند پوشش داخلی کابین، نحوه قرار گیری، سیستم برق و غیره همیشه مورد توجه قرار بگیرند.

بعد از آن کارفرما با تحلیل هایی که از بازدید ها انجام می دهد تشخیص می دهد که نیاز به بازسازی وجود دارد یا خیر. بازسازی آسانسور باعث‌ می شود تا طول عمر آن بالا رود و از هزینه های بیشتر جلوگیری کند‌. بازسازی آسانسور باعث کاهش مصرف انرژی آن هم می شود. همچنین باعث بالا رفتن ایمنی نیز می شود از این رو این امر ضروری است و باید به آن دقت شود.

مزایای بازسازی آسانسور

بازسازی آسانسور یک امر مهم است که انجام دادن آن شامل مزایایی نیز می شود. همان طور که پیش تر بیان کردیم، اولین موردی که در بازسازی آسانسور مورد توجه قرار می گیرد، کاهش مصرف انرژی است‌. بعد از آن می توان کاهش هزینه های ناشی از تعمیر موتور آسانسور را داشت. زیرا موتور تعویض شده و مانند روز های اول خود کار می کند.

در بازسازی آسانسور ها به ویژه انواع قدیمی قطعات قدیمی را با جدید تغییر‌ می دهیم. این کار باعث امنیت بالای آن می‌ شود. هم چنین اگر تکنولوژی جدیدی برای آسانسور وجود داشته باشد می توان آن ها را به آسانسور فعلی اضافه کرد. زمانی که یک آسانسور بازسازی می شود، افرادی که از آن استفاده می کنند آسایش خاطر دارند و این باعث حس آرامش می شود.

لیست موارد قابل باسازی آسانسور

تقریبا تمامی قطعات و تجیهزات آسانسور را که قابلیت دسترسی داشته باشند، می توان بازسازی کرد برای اینکه لیست این تجهیزات و قطعات را در اختیار داشته باشید، فهرستی را برای شما آماده کرده ایم.

  • بازسازی کابین آسانسور به همراه زیبا سازی
  • بازسازی درب آسانسور که شامل درب اصلی و درب جدا برای قطعات می شود.
  • بازسازی گیربکس یا کنترل دنده آسانسور
  • بازسازی موتور بالابر آسانسور
  • بازسازی اینورتر و یو پی اس برای آسانسور هایی که دارای این وسیله ها هستند.
  • بازسازی ترمز که بسیار به ایمنی و امنیت آسانسور کمک می کند.
  • بازسازی سیستم کنترل سرعت که توسط قسمت مکانیکی کنترل می کند.

این لیست باید در اختیار هر تعمیر کاری قرار بگیرد تا ضمن بازدید و تعمیر قطعات، بداند که کدام یک قابلیت بازسازی یا تعویض دارد.

بازسازی آسانسورهای قدیمی

بازسازی آسانسور قدیمی هم یکی دیگر از مواردی ضروری است که باید به آن رسیدگی شود. در این قسمت یک چک لیست برای بازسازی آسانسور های قدیمی معرفی می‌ کنیم تا به راحتی بتوانید بر این اساس کار بازسازی را انجام دهید.

  • پیدا کردن نویز در سیستم آسانسور قدیمی و تعمیر یا بازسازی آن.
  • بازسازی آسانسور قدیمی برای پایین آوردن مصرف انرژی. برای این کار می توانیم قطعه VVVF را در موتور قرار دهیم و مصرف آن را کاهش دهیم‌.
  • بیشتر آسانسور های قدیمی ظرفیت پایین دز کابین دارند، از این رو نیاز است تا ظرفیت کابین بهینه شود و اگر امکان داشت بازسازی کابین انجام شود.

زیباسازی و تزئینات آسانسور

بازسازی آسانسور فقط شامل تعمیر یا بازسازی قطعات یا تجهیزات آن نمی‌شود. بلکه تزئینات و زیبا سازی آسانسور نیز یکی از انواع بازسازی است‌. همان طور که کابین آسانسور باید حس امنیت را در فرد القا کند، زیبایی آن نیز بسیار مورد توجه است. چک لیست تزئینات و زیبا سازی نیز در اینجا برای شما قرار داده می شود‌.

  • تعویض کفی آسانسور که می‌ توان از سرامیک های طرح دار استفاده کرد.
  • تعویض دیوار های داخلی کابین و بازسازی آن ها که می توان یک دیوار را آینه قرار داده و بقیه را طرح دار کرد‌.
  • نورپردازی آسانسور هم باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد. نور نباید زیاد روشن یا تاریک باشد.
  • می توان از کلید های لمسی یا صدا دار برای آسانسور استفاده کرد که ظاهر آن را زیبا تر می‌ کند‌. همچنین کلید بیرونی آسانسور را هم می توان بازسازی و تزیین کرد.
  • تعویض درب و زیبا سازی آن نیز نقش مهمی برای بازسازی آسانسور دارد. درواقع درب اولین چیزی است که در یک آسانسور دیده می شو. بنابراین باید چشمگیر باشد.

رعایت تمامی این موارد باعث می شود تا هم به زیبایی ساختمان افزوده شود هم فردی که سوار آسانسور می شود احساس آرامش داشته باشد.

هزینه بازسازی داخلی کابین آسانسور چقدر می شود؟

کابین آسانسور تنها بخشی است که ساکنین و افراد آن را مشاهده می‌کنند و چیزی بدتر از این نیست که ساکنان، در یک ساختمان بازسازی و نوسازی شده، از یک آسانسور قدیمی استفاده  کنند.

باید توجه داشت، یک کابین جدید ارزان نیست. تقرباً حدود ۱۵٪ از بودجه بازسازی آسانسور، مربوط به ارتقا کابین آسانسور است. این موضوع در درجه اول به این دلیل است که موادی که در ساخت کابین آسانسور استفاده می‌شوند نه تنها باید دوام داشته باشند، بلکه باید جذاب نیز باشند.

بازسازی آسانسور، معمولاً حتماً نیازی به بازسازی کابین آسانسور ندارد، و اگر هدف اصلی شما کاهش هزینه در بازسازی آسانسور است، می‌توانید بازسازی کابین را کاملاً از محدوده کار بازسازی آسانسور خود حذف کنید.

اجزای اصلی در آسانسورهای کششی یا خانگی که باید بازسازی شوند

اجزای اصلی در آسانسورهای کششی که باید بازسازی شوند
اجزای اصلی در آسانسورهای کششی که باید بازسازی شوند

آسانسورهای کششی معمولاً برای بهبود کارایی و افزایش ایمنی، پس از گذشت چند سال، بازسازی می‌شوند. چه در نوع دنده‌ای و چه در نوع غیر دنده‌ای، کل بدنه آسانسور باید مورد بازرسی، تمیزکاری و در صورت نیاز، نوسازی شود.

  • کابین آسانسورهای کششی: این قسمت، مثل تمامی آسانسورها، بخش اصلی آسانسور است که برای حمل و نقل بسته مسافران و کالاها طراحی شده است.
  • کابل (طناب): از آن برای حمایت از ماشین (عبور از شیار محرک به وزنه مقابل) و کشیدن ماشین استفاده می‌شود. معمولاً تعداد لایه‌ها به بار و سرعت بستگی دارد.
  • موتور بالابر آسانسور: دستگاه کشش در انواع تجهیزات آسانسور کششی استفاده می‌شود. یک دستگاه کشش استاندارد متشکل از یک موتور، شیار محرک، ترمز و صفحه تخت دستگاه است. موتور دستگاه کشش شافت شیار محرک را می‌چرخاند تا میله محرک را چرخانده شود. همانطور که میله می‌چرخد​​، طناب‌های بالابر آسانسور، از روی میله محرک عبور می‌کنند و ماشین را از طریق بالابر به بالا  می‌کشند. در آسانسورهای کششی دنده‌ای یا درام پیچ در پیچ، نوسازی آسانسور معمولاً به موتور AC مدرن و درایو AC VVVF جدید ارتقا می‌یابد.
  • کنترل کننده: کنترل کننده آسانسور، سیستمی برای کنترل آسانسورها، دستی یا اتوماتیک است.
  • کنترل کننده معمولاً ولتاژ بین ۱۲ ولت تا ۲۴ ولت را روی سیستم کنترل تنظیم می‌کند، فقط موتور به منبع تغذیه ۳ فاز نیاز دارد. منبع تغذیه ولتاژ پایین برای اجزای کنترل کننده و تجهیزات برای کنترل آسانسور است.
  • واحد درایو: هر چیزی که تحت نیروی برق کار می‌کند باید دارای یک موتور متصل برای عملکرد و حرکت توسط درایوهای VVVF باشد.
  • وزنه‌های تعادل: در عمل آسانسورها، کمی متفاوت از بالابرهای ساده کار می‌کنند. کابین آسانسور با وزنه برابرسازی سنگین متعادل می‌شود، و وزن آن تقریباً برابر با کامیون هنگام بارگیری ۴۰٪ -۵۰٪ است (به عبارت دیگر، وزن اتومبیل بعلاوه ۴۰-۵۰ درصد از وزن کل قابل حمل است). وقتی آسانسور به سمت بالا می‌رود، وزنه مقابل پایین می‌آید و بالعکس. وزنه تعادل میزان ترمزگیری مورد نیاز آسانسور را کاهش می‌دهد. تصور کنید اگر هیچ وزنه برابری وجود نداشته باشد: کشیدن یک آسانسور با بار سنگین بسیار دشوار است. در مسیر بازگشت، اگر نوعی ترمز محکم برای متوقف کردن آن وجود نداشته باشد، تمایل دارد که به تنهایی به زمین بپیچد. وزنه تعادل کنترل بالابر آسانسور را بسیار آسان می‌کند.
  • هویستوی (Hoistway): فضای محصور شده توسط دیوارهای نسوز و درهای آسانسور است که امکان سفر برای یک یا چند مسافر را ممکن می‌کند. این بخش شامل یک گودال می‌شود و در قسمت زیرین کف فضای ماشین آلات هوایی یا گریتینگ، و یا در زیر سقف قرار دارد.
  • راهنمای ریل‌ها: مقاطع فولادی به شکل T یا شکل گرفته با سطوح راهنما به صورت عمودی در یک بالابر جهت هدایت و هدایت مسیر حرکت کابین آسانسور و وزنه‌های مقابل بالابر آسانسور نصب شده است.
  • بافرها: بافر وسیله‌ای است که در پایین آسانسور قرار دارد و برای محافظت از مردم طراحی شده است. بافرها می‌توانند با جمع یا اتلاف انرژی جنبشی ماشین آسانسور، حرکت نزولی را متوقف کنند.
  • کنترل کنندگان سرعت: اکثر آسانسورها یک سیستم تنظیم سرعت کاملاً جداگانه به نام فرماندار دارند که یک چرخ دنده است و بازوهای مکانیکی درون آن تعبیه شده است. به طور معمول بازوها توسط فنرها درون چرخ  نگه داشته می‌شوند، اما اگر بالابر آسانسور خیلی سریع حرکت کند، آنها به سمت خارج پرواز می‌کنند، مکانیسم اهرمی را فشار می‌دهند که یک یا چند سیستم ترمز را قطع می‌کند. اول، آنها ممکن است برق موتور بالابر آسانسور را قطع کنند. اگر این قسمت از کار بیفتد و سرعت آسانسور افزایش یابد، بازوها حتی بیشتر به بیرون پرواز می‌کنند و با استفاده از ترمز، مکانیزم دوم را نیز می‌گیرند. برخی از فرمانداران کاملاً مکانیکی هستند. انواع دیگر الکترومغناطیسی هستند.
  • ترمز ایمنی: همه کسانی که تاکنون سوار آسانسور شده‌اند فکر یکسانی دارند: اگر کابل نگهدارنده آسانسور، به طور ناگهانی از بین برود چه می‌کنید؟ مطمئن باشید جای نگرانی نیست. در صورت از کار افتادن کابل، انواع سیستم‌های ایمنی از تصادف واگن آسانسور به کف جلوگیری می‌کند. هر ماشین بین دو ریل راهنمای عمودی با دندانه‌های فلزی محکم که تا انتها روی آنها جاسازی شده، حرکت می‌کند. در بالای هر آسانسور، مکانیزم فنردار با قلاب‌های متصل وجود دارد. در صورت شکستن کابل، قلاب‌ها به بیرون می‌چسبند و در دندانه‌های فلزی ریل‌های راهنما گیر می‌کنند و ماشین را با خیال راحت در موقعیت قفل قرار می‌دهند.
  • اپراتورهای درب‌ آسانسور: درب‌های آسانسور به عنوان درهای معمولی برای ورود و خروج منظور می‌شوند. درب آسانسور بر دو نوع است: درب دستی و درب اتوماتیک.
  • درب های دستی: این نوع درها با کمک شخصی که می‌خواهد وارد آسانسور شود باز می‌شوند.
  • درب های اتوماتیک: درب‌های اتوماتیک از نوع درهایی هستند که به طور خودکار باز می‌شوند، زیرا توسط یک اپراتور درب تغذیه می‌گردد و معمولاً دارای یک پرده عکس الکتریکی تمام قد برای احساس ورود و خروج افراد هستند.

بازسازی آسانسور هیدرولیک

نوسازی آسانسورهای هیدرولیکی باید بسیار متفاوت از آسانسورهای کششی ارزیابی شود. دلیل این امر این است که آسانسورهای هیدرولیکی در ساختمان‌هایی تا پنج طبقه استفاده می‌شوند. پیشنهاد می‌شود، در صورت تمایل به تبدیل آسانسور فعلی خود، به یک آسانسور کم‌مصرف، می‌توانید از آسانسورهای هیدرولیک معمولی استفاده کنید و یا آسانسور خود را بازسازی کنید.

یکی از مهمترین قطعات در نوسازی، بخش کنترل آسانسور است. با تولید کنترل کننده‌های آسانسور می‌توان مصرف انرژی را در حالت آماده به کار، به حداقل رساند. از آنجا که فقط واحد محرکه و سیستم‌های ایمنی آسانسورهای هیدرولیکی با آسانسورهای کششی متفاوت است، در مورد بازسازی آسانسورهای هیدرولیک، بیشتر باید به بازسازی واحد قدرت و شیرهای کنترل بپردازیم.

اجزای اصلی در آسانسورهای هیدرولیک که باید بازسازی شوند

  1. موتور آسانسور
  2. پاور یا پیستون
  3. دستگاه بالابر آسانسور
  4. کنترل‌های سرعت
  5. اجزای بلند کننده کابین آسانسور
  6. ریل
  7. بافر ماشین

آسانسورهای هیدرولیکی معمولاً برای جابجایی افراد و کالاها در ۹ طبقه بالاتر یا کمتر استفاده می‌شوند. در یک سیستم آسانسور هیدرولیکی معمولی از پیستون و جک هیدرولیکی برای بالا بردن آسانسور استفاده می‌شود. اجزای اصلی آسانسور هیدرولیکی را می‌توان برای کاهش هزینه حفظ کرد. برای مرور لیست، حتماً با یک متخصص کار کنید، اما اگر می‌توانید در فضای داخلی کابین صرفه‌جویی کنید، می‌توانید کنترل‌ها را ارتقا دهید و برخی از اجزای جداگانه ذکر شده در زیر را نیز حفظ نمایید، قطعاً می‌توانید مقدار زیادی پس انداز کنید.

چک لیست بررسی بازسازی آسانسورهای هیدرولیک

در اینجا لیستی سریع از مواردی که هنگام بازسازی آسانسورهای هیدرولیک باید در نظر گرفت آورده شده است:

  1. واحد قدرت: توانایی واحد موجود را برای کنترل دامنه فشار کار آزمایش کنید. در صورت نیاز به بازسازی و یا بروزرسانی، واحد انتشار نیروی برق را افزایش دهید.
  2. سوپاپ: اگرچه مورد گران قیمتی نسبت به باقی قسمت‌ها به حساب نمی‌آید، اما ممکن است به طور کلی نیاز به تعویض یا بروز شدن داشته باشد.
  3. سیلندر (سیلندر):  سیلندرها می‌توانند ده‌ها سال دوام بیاورند. اگر بتوانید یکی را که در اختیار دارید نگه دارید و مرتب تعمیر و مراقبت کنید، می‌تواند در بازسازی کلی آسانسور، بتوانید صرفه‌جویی زیادی انجام دهید. سیلندر هیدرولیکی یک کالای گران قیمت است که می‌توان آن را جایگزین کرد.
  4. اپراتورهای درب: به عنوان سرمایه‌گذاری در قابلیت اطمینان، اپراتورهای درب، ممکن است نیاز به بازسازی و یا ارتقا یافتن داشته باشند. اما اگر می‌خواهید به صورت صرفه‌جویانه پیش روید می‌توانید درب‌های فعلی آسانسورتان را نگه داشته و فقط تعمیر و یا بازسازی‌شان نمایید.

زمان مناسب برای بازسازی آسانسورها چه زمانی است؟

پاسخ دان به این پرسش می‌تواند ساده باشد، اگر خرابی و بازسازی آسانسور مزاحمتی را برای ساکنان ساختمان ایجاد نمیکند، می‌تواند وقت آن باشد که در بازسازی آسانسور خود سرمایه‌گذاری کنید. البته جدول زمانی بازسازی آسانسور، برای هر نوع از آسانسور، می‌تواند متفاوت باشد. در واقع، استفاده و نوع آسانسور عمر مفید آسانسور را تعیین می‌کند.

اقدامات لازم در حین بازسازی آسانسور

برای اینکه بتوانیم بازسازی آسانسور را به صورت صحیح انجام دهیم نیاز است تا قبل از این کار مقدماتی را انجام دهیم. به عنوان مثال اگر قرار است کابین آسانسور بازسازی شود نیاز است تا آینه، سقف و استیل مورد نیاز از قبل تامین شود. پوشش کف آسانسور نیز باید کاشی هایی با طرح های معرق یا سرامیکی باشد که باید از قبل تهیه و آماده شود.

همچنین برای نورپردازی هم باید لامپ های ال ای دی با کیفیت تهیه شود. به صورت کلی هر اقدامی برای بازسازی باید در زمانی صورت بگیرد که افراد قصد استفاده از آسانسور را نداشته باشند و موارد ایمنی نیز باید در نظر گرفته شود‌. یکی دیگر از مهم ترین اقداماتی که برای بازسازی آسانسور در نظر گرفته می شود ایجاد یک تهویه مناسب است. باید تمهیدات برای تهویه از قبل در نظر گرفته شد. حتما بازسازی و تعمیر آسانسور باید توسط افراد متخصص انجام شود.

اهمیت استفاده از فناوری پیشرفته در بازسازی

استفاده از روش‌های پیشرفته در بازسازی آسانسورهای هیدرولیکی باعث کاهش مصرف انرژی، مجاز بودن اندازه موتورهای کوچکتر، از بین رفتن جریان‌های زیاد، کاهش صدا، روغن خنک شده و عملکرد سواری مناسب خواهد شد. استفاده از سطوح پیشرفته‌ در فن‌آوری بازسازی آسانسور، ابتدا به استفاده از آسانسور بستگی دارد. ثانیاً، انتخاب صحیح فناوری برای دستیابی به منافع مقرون به صرفه که می‌توان گفت امری حیاتی است، سرمایه‌گذاری در پیشرفته‌ترین فناوری‌های حمل و نقل، بر روی آسانسور کم مصرف معمولاً عملی نیست. این امر به دلیل این واقعیت است که دستگاه‌های جانبی آن بسیار پرهزینه بوده و برای فعال بودن به انرژی نیاز دارند، حتی اگر آسانسور فقط در حالت آماده باش باشد.

اگر از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نباشد هیچ راه حلی جذاب یا زیست محیطی نیست. با توجه به این نکته، برای مثال، یک آسانسور کم مصرف در یک خانه دو تا سه طبقه با کمتر از ۲۰ چرخه در روز، به طور معمول نیاز به بازسازی برخی از اجزای سازگار با کدهای جدید دارد. در صورت لزوم، کنترل کننده آسانسور می‌تواند اصلاح یا تعویض شود تا مصرف انرژی در حالت آماده به کار و جریان ولتاژ به حداقل برسد. (یک شیر مکانیکی با کیفیت برای چنین آسانسورهایی کافی است، در حالی که دمای سیال تقریباً ثابت است). از طرف دیگر، راه‌حل‌های فن‌آوری بسیار پیشرفته برای آسانسورهای پرمصرف مناسب هستند. چنین فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای مانند سوپاپ‌های کنترل شونده با ولتاژ متغیر، فرکانس متغیر(VVVF) سطح پایین مصرف انرژی، کیفیت سواری بهتر و بازپرداخت سریعتر را ارائه می‌دهند.

کلام آخر

پیرامون فرآیند بازسازی آسانسور، ملاحظات دیگری نیز وجود دارد که باید ذکر شوند. بسیاری از آنها مسائل مربوط به کد ساختمان یا سیستم‌های الکتریکی هستند که ممکن است بخشی از مشخصات و قیمت بازسازی آسانسور نباشد. این موضوعات ممکن است یک هزینه اضافی برای شما دربرداشته باشد. نگاهی به این مسائل قبل از شروع هرگونه بازسازی آسانسور می‌تواند در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی نماید.

  1. آیا اکنون آسانسور با برق اضطراری کار می‌کند؟ بعد از نوسازی چگونه کار خواهد کرد؟
  2. آیا اتاق ماشین به تهویه مطبوع احتیاج دارد؟
  3. آیا سیستم الکتریکی فعلی می‌تواند سیستم جدید درایو آسانسور را کنترل کند؟
  4. آیا در اتاق‌های دستگاه آسانسور قطعاتی از تجهیزات غیر آسانسوری وجود دارد که باید برداشته شوند؟
  5. در صورت وجود چه چیزی تغییر خواهد کرد، آسانسور، اتاق ماشین یا گودال برای قرار دادن تجهیزات جدید نیاز می‌شود؟
  6. آیا آسانسور به طور صحیح به سیستم اعلام حریق متصل است؟

بررسی همه این ملاحظات می ‌تواند تا حد زیادی به بازسازی آسانسور شما کمک کند.

در آخر باید گفت، مهم این است که از شرایط تجهیزات آسانسور خود پیش از بازسازی مطلع باشید. تصمیم‌گیری در مورد نگهداری قطعات و تعویض قطعات به شما در بهبود قابلیت و اطمینان شما به آسانسور‌تان، ایمنی و کل هزینه‌های بازسازی در طولانی مدت کمک خواهدکرد. حتماً برای هماهنگی مراحل بعدی و شروع به انجام بازسازی آسانسور، با یک متخصص کار بلد و مطمئن تماس گرفته و مشاوره بگیرید.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه