ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک چقدر می باشد؟ + نکات استاندارد

ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک چقدر می باشد؟ + نکات استاندارد

چاله آسانسور قسمتی از چاه آسانسور است که در پایین ترین قسمت چاه آسانسور قرار می گیرد. چاله آسانسور دقیقاً به فضایی گفته می شود که در ما بین کف چاه آسانسور تا کف اولین جایی که اسانسور توقف می کند گفته می شود. چاله آسانسور دارای استاندارهایی است، از جمله ارتفاع چاله آسانسور که باید در زمان طراحی به آن دقت کرد تا در آینده برای آسانسور مشکلی پیش نیاید.

آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی
آسانسور هیدرولیکی

آسانسورهای هیدرولیکی از جمله آسانسور های محبوب در بین سازندگان ساختمان ها است. دلیل این محبوبیت مزایای بسیار این آسانسور است که یکی از این مزایا این است که در ابتدای حرکت بسیار نرم و راحت شروع به حرکت می کند، درصد خرابی بسیار پایینی دارد، تعمیر این آسانسور راحت است، این آسانسورها را می توان کاملاً از شیشه ساخت زیرا کابل و وزنه ها در این آسانسور حذف شده است و نیازی به موتورخانه هم ندارد.

ضرورت وجود چاله آسانسور برای چیست؟

چاله آسانسور فضایی برای نصب کردن تجهیزاتی مانند ضربه گیر، جک، پایه ی جک است و از همه مهم تر یک فضایی برای شخص بازدید کننده یا سرویس کار آسانسور است و ارتفاع آن باید به نحوی تعیین شود که با قد یک شخص متوسط، متناسب باشد.

ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیکی چقدر می باشد؟

ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیکی
ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیکی

ابعاد یک چاه آسانسور بر اساس مدل و ظرفیت آسانسور تعیین می شود. بنابراین هیچ ابعاد ثابتی نمی توان برای چاله یک آسانسور بیان کرد و این ارتفاع با توجه به ساختمان و ظرفیت های آن تعیین می شود. ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک در مقایسه با آسانسور کششی تفاوت قابل توجهی ندارد این ارتفاع تضمین کننده و جان پناه شخص سرویس کار است تا در زمان سقوط ناگهانی آسانسور سلامت او تضمین شود. ارتفاع چاله ی یک آسانسور حداقل باید۴۰/۱ تا ۵۰/۱ متر باشد. ابعاد یک چاله آسانسور بر اساس ابعاد چاه آسانسور تعیین می شود و در هر طرف حدود ۱۰ سانتی متر بیشتر از ابعاد آسانسور است. برای مثال اگر ابعاد یک آسانسور ۱۶۰ در ۱۶۰ باشد  ابعاد چاله آسانسور باید در حدود ۱۷۰ در ۱۷۰ باشد.

از دیگر موارد موثر بر اندازه چاله آسانسور بر اساس استاندارهای تعیین شده فاصله ی زاویه ی قائمی که بین کف چاله آسانسور و پایین ترین بخش کابین آسانسور است باید حداقل ۵۰ سانتیمتر در نظر گرفته شود. این اندازه با در نظر گرفتن یک سری شرایط می تواند حداکثر ۱۰ سانتیمتر کمتر در نظر گرفته شود برای کم شدن این ارتفاع باید آن را از جهت های دیگر جبران کرد. فاصله ی در نظر گرفته شده ی قائمی که ما بین تراز بلندترین قسمت قطعات نصب شده در بخش کفی چاله مثل پایه ی جک ها و تمامی لوله ها و شلنگ ها و پایین ترین قسمت کابین قرار دارد فقط ۳۰ سانتی متر است. فاصله قائمی که در بین قسمت پایینی چاله آسانسور قرار دارد  تا پایین ترین گاید جکی که در زیر کابین نصب شده باید حداقل ۵۰ سانتی متر در نظر گرفته شود.

استانداردهای مربوط به چاله آسانسور

برای آسانسورهایی که ارتفاع چاله آسانسور بیشتر از ۵۰/۲ در نظر گرفته می شود باید دو درب برای چاله آسانسور در نظر گرفت. چاله آسانسور باید به نحوی طراحی شود که یک مکعب ۱۰۰۰ در ۶۰۰ در ۵۰۰ میلی متری در یکی از وجه های چاله آسانسور جای بگیرد. قسمت کف چاله آسانسور باید صاف باشد و تا جایی که می توان باید آن را تراز در نظر گرفت. چاله آسانسور قسمتی است که مجهز به ضربه گیر، جک ها، پایه ی جک، سیستم تخلیه آب است و قرار گرفتن این تجهیزات باید به گونه ای باشد که در سرویس کار به راحتی در آن جای بگیرد و در صورت بروز حادثه مشکلی برای او پیش نیاید.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه